Yippie! Våren är äntligen här!!! Och det är så himla wonderful!! Man riktigt känner hur bra man mår av ljuset, solen och den begynnande värmen. Sommartäcket ligger ute på torkvindan för vädring och ytterdörren står på vid gavel.
Just idag är det en fin dag! Det var det också igår, vilket även missarna tyckte. Åh vad dom gottade sig i vårsolen. Och jag köpte påskliljor i kruka och satte på trappen :) Å så var jag hos frissa Hanna och gjorde mig lite blondare!


Bella är nyfiken på liljorna


Första getingen är spännande (sitter på vänstra krukans kant)


Solar nunan


Maja i vårgräset

För 3,5 vecka sedan blev jag moster! Min finaste lillasyster Linda blev mamma till sötaste lilla Elin. Förra helgen bilade vi upp till Umeå för att beskåda underverket. OJ vad söt hon är!!! SÅ liten och massa mörkt hår. Och Linda är lyckligare än någonsin!


Maffiga Höga Kusten bron som man åker över på väg till Umeå


Stolt mor, sovande prinsessa


Lika stolt moster

What else is new?? Jo! Ska ju byta jobb här efter påsk :) Och det känns oerhört kul och spännande! Efter drygt åtta månader på Bergkvist byter jag nu helt bransch och börjar på Domstolarna i Falun, d v s en sammanslagning av tingsrätten och förvaltningsrätten. Jag är väldigt förväntansfull och det ska bli superroligt! Kommer att få jobba tillsammans med två killar, så vi blir tre st heltidare i receptionen med allt vad det innebär. Blir mycket nytt att lära, vilket känns bra och utvecklande. Så, nu är det slut med lediga dagar!

Senare idag ska jag och Anders åka till Borlänge; jag för att träffa syster Pernilla och Anders för att kika på fotboll på Sports Bar; City mot United.

Men, nu ska jag nog ta och sätta mig en stund och sola mig och bara känna hur skönt livet är just nu  :)

Kram Kram
// M //

Har ju totalt glömt bort att visa min nya favorit, nämligen min nya fina rosa mobiltelefon! Ja....jag kanske är lite larvig, men den känns verkligen som jag på nåt sätt :) och jag är jätteglad över den!


My pink one!


Closeup :)

Ops! Nu ringer det i den lilla rosa - gotta answer!

// M //