Tänk, jag har fått lön - igen! :) Och inser att det är en hel månad sen jag skrev nåt här. Får man åter igen skylla på att dagarna flyger iväg i hög hastighet? Nä, det tycker jag inte själv. MIna dagar har helt enkelt varit proppfulla med andra saker, så skrivandet har fått tagit en liten semester helt enkelt.
 
Jag är hemma från jobbet idag. Kommer inte ihåg när jag var det sist... Människor har hostat och snörvlat och kräkts runt omkring mig hela vintern och jag har gått och knackat i bordet och sagt att "Jag brukar aldrig bli sjuk" och det stämmer; jag klarar mig nästan alltid. Men efter att ha sagt detta och "tagit i trä" säkert hundra ggr, så har jag nu blivit förkyld. 
 
I väntan på bussen igår när jag skulle åka hem, så slank jag in på HM och mina ögon drogs till REA-snurran - så klart! Ni som känner mig vet ju att jag älskar att fynda och handla på rea. Och där bara hängde den - Klänningen - som jag liksom bara drogs till; en rolig färglad liten sak med tunn & skir svart tyll som ett lager ovanpå. Och självklart så var den precis i min storlek *Yippie* Inget att direkt diskutera med sig själv om ; jag köpte den på vinst och förlust och man blir så glad av att bara titta på den där den nu hänger på galgen hemma på min garderob.
 
 
För denna roliga kreation betalade jag 90 pix = Månadens fynd! Don´t you agree?
 
Jag är ju lite av en klänningsnörd, tycker det är jättekul med alla sorters klänningar. Kom på häromdagen att jag har säkert ett par kartonger nere i källaren där jag stoppat ner en och annan klänning från förr. När jag känner mig lite bättre ska jag ner och rota fram dom och då kan man ju bara hålla tummarna för att man fortfarande kommer i dom (!) 
 
I helgen bjöds det på underbart väder med blå himmel och sol. Och efter flera veckor av mörker och innesittande så vad det så dags att ta en promenad i mina egna kvarter, d v s byn Lerdal. Varje gång slås jag av hur oerhört vackert det är här i Rättvik och vad lyckligt lottad jag är som får bo här där jag ser Siljan så långt ögat når varje gång jag slår upp ögonen och där det samtidigt finns många fina gamla bevarade gårdar från förr - riktiga minnesmärken skulle man kunna säga.
 
 
Pellusgården i Lerdal stod i fin solskrud i söndags
 
Och för den som har missat det så är jag inte längre blondin! Nä, nu är jag brunett för ett tag framöver och jag tror och hoppas att jag kommer att ha lika mycket kul och spännande i mitt liv för det! Faktum är att jag VET det :)
 
 
Till next tajm - KRAM från mig