Häromdagen strosade jag en sväng downtown Falun efter jobbet. Gick av en händelse in på en skoaffär, bara för att kika lite. Då såg jag dom! Ett par skyhöga pumps i kornblå och turkos mocka. Jag såg mig själv i dom, kanske med ett par snygga jeans och tänkte att jag skulle gå tillbaka en annan dag och prova dom, när jag hade lite mer tid.
Senare på kvällen berättade jag för Anders om dom där superläckra skorna och han såg nog min drömska blick, så där som vi kvinnor kan se ut ibland när det är något som vi bara känner att vi måste ha :)

I fredags fick jag en överraskning av min underbara man, gissa vad?


Visst är dom bara SÅ snygga?

Dom vackra lime-vita rosorna fick jag av min snälla mamma, som var och hälsade på oss nu i helgen, med sin sambo och numera fästman, Freddy.

Igår bjöd vi även upp svärmor Alice (Anders mamma) på middag - totalt var det nio stycken som åt av lasagnen jag lagat! Linus var också här hos oss och Patricia hade en kompis som sov över. Så, vi hade lite "hotell" här i helgen och det är så kul ibland att ha massor av människor runt omkring sig, speciellt sina nära och kära.


Jag med svärmor och mamma


My darling and I


Goa mammsen

Det har varit en jättebra helg! Och idag var jag och Anders på bio också, vi såg Järnladyn med Meryl Streep. Den var verkligen sevärd. Sen promenerade vi hem i den sköna vårluften och solen hade ännu inte gått ner.
Och imorgon börjar en ny vecka igen! Livet är ganska underbart hörrni! :)

Kram
// M //
Idag har varit en bra dag! Jag har varit upprymd av glada vårkänslor och därför så bestämde jag mig imorse för att ha premiär för min gula nya brallor, som jag fyndade härom veckan (what else is new?) *fniss* Bestämde mig också för att dra på mig ett par högklackade stövletter; har inte vågat eller kunnat ha klackar på tre månader eftersom jag har haft min onda rygg, men jag tänkte att nu måste jag prova hur det känns.

På jobbet var det många som tyckte jag var vårfin och jag fick flera komplimanger av mina snälla och trevliga arbetskamrater, ja till och med av vår lagman Lars-Erik!

Tänk vad glad man blir när människor ser varandra och ger varandra lite bekräftelse - mer sånt :) Det blir en EGO-boost och det behöver vi alla lite då & då.

Såhär såg jag ut.





Välkommen Våren!!

// M //
Wow!! Jag var på väg till busshållplatsen från jobbet idag och helt plötsligt slog det mig! Gångvägen jag gick på var helt naken från grus! Den lilla grus-sopar-bilen hade varit i farten och asfalten låg där torr och ren :) Och det doftade VÅR!!! Tjoho!! En lyckokänsla for genom kroppen - Snart är våren här for real!!!


Kolla vad fint och grusfritt! Och bara så ni vet; det är INTE snö, det där vita, det är den torra fina våriga asfalten!

Vårkänslorna börjar sprudla och det känns toppen!

Puss på er :)

// M //
Har haft besök av äldsta sonen Linus nu i helgen och det var SÅ mysigt att få rå om honom lite grann och vara lite "mammig" trots att han är 21.


Mor & son

Hade ju besök av kära syster för ett par veckor sen också och då hade vi sånt där underbart vackert vinterväder. Det är alltid lika härligt att knalla ut på Långbryggan då, vilket vi också gjorde.


Fina syster Pernilla


Jag solar mig och njuter


Kolla! Vi fastnade på bild :)

Ciao
// M //
Vi var bjudna på Vasaloppets bankett i lördags kväll. Det kom sig av att Anders var anlitad att jobba som ciceron/konferencier vid invigningen i fredags.
Banketten hölls på Högfjällshotellet i Sälen och vi bodde på Mora hotell, så det kom bussar och hämtade alla oss som bodde där.

Det var kul att få dressa upp sig lite mer än vanligt och ta på sig höga klackar; det blev den "lilla svarta".

Vi åt god lokalproducerad mat med läckra viner till; pilgrimsmusslor med parmesan till förrätt, renfilé med björnbärssky till varmrätt och vit chokladpannacotta till dessert. Det var *mums* :)

Till middagen var det underhållning i form av Kalle Moreus, Anna Sahlene och Patrik Isaksson och eftersom vi hade blivit bordsplacerade vid ett av borden allra längst fram mot scenen så såg vi jättebra!


Jag & Anders vid bordet 


Sahlene ackompanjerad av Kalle med band


Nu har jag hört det själv med egna öron; Patrik Isaksson och Sofia Rågenklint är inte längre ett par, han sa det själv! För en gångs skull tror jag skvallertidningarna hade rätt...


Jag smög till mig en minut med otroligt vackra Sahlene, som sa att jag var jättelik hennes mans ex!Komplimang?? Eller ?? Jag tolkar det lite som jag vill :)

Efter en otroligt trevlig kväll gick kosan tillbaka till Mora där vi somnade gott och sov ända tills mobben larmade klockan 07.30 (!) Efter en mumsig frukost åkte vi hem till Rättvik och plockade upp Emil och Patricia och sen åkte vi tillbaka till Mora igen för att kolla på Vasaloppet IRL.

Vi tog plats på solsidan nära målet så att vi skulle kunna se när vinnaren stakade sig i mål. Solen strålade och det var otroligt vackert väder med dom bästa skidförutsättningarna.

Ca 3,38 efter start åkte Jörgen Brink in som vinnare med Daniel Thynell tätt efter som god tvåa.

Efter lite käk i VIP-logen tog vi bilen och åkte upp mot Oxberg där vi spenderade en timme och kollade på alla hundratals "vanliga" skidåkare som svischade förbi.
Otroligt kul att beskåda loppet på plats, det blir garanterat fler gånger.


Patricia, Emil och jag framför "the man himself" Gustav Vasa

Kram
M