Ja, det var evigheter sen jag var här..I know....Livet har varit lite jobbigt ett tag och jag har mest känt mig som i ett vakum och utan inspiration eller energi.
Men, som tur är, har livet tagit sig en positiv vändning och jag mår jättebra och känner mig glad & full av positiva tankar.
Det är inte så allvarligt som det låter, men jag har inte varit mig själv och inte mått så bra under vintern. Men nu, inom loppet av några dagar, så känner jag livsgnistan komma tillbaka :)

Jag har fått ett nytt jobb! *Yippie* Sa upp mig från mitt nuvarande arbete i fredags efter, att i torsdags, fått erbjudande om receptionstjänst på Falu tingsrätt. Jag är SÅ lycklig! Det känns toppen!! Börjar direkt efter påsk och det ska bli jättekul och spännande.

Förra helgen hade jag och Anders en jättemysig lång-weekend i Säfsen SkiResort. Vi bodde i en stuga bara han och jag och vi åkte skidor i dagarna fyra :) Vädret var på sitt bästa humör; solen sken från blå himmel och det var vindstilla. Jag har inte åkt utför på några år och var väl lite skraltig i början, men mot slutet svischade jag ner för de svarta pisterna med betyget VG av min kära sambo.

Jag fick en jättefin turkos hjälm i present för Anders tyckte jag skulle åka säkert. Han är för snäll min bästa :)


Redo att ta mig an backen


Blåbäret :)

I lördags 26 mars var det Earth Hour och jag och Anders var bjudna till Landshövdingens residens för en Earth Hour middag.
Det lilla svarta fodralet åkte på och även de höga klackarna, lite spackel på fejjan och sen var jag redo. Klockan 20.30 släcktes alla lampor och endast levande ljus i vackra kandelabrar lyste upp residenset. Bland trevliga människor och god mat fick vi lyssna på bra levande musik under denna timme.
Vi satt nog vid bästa bordet; vi hade länsrådet med man samt Anna (på näringsliv) med man och det var mycket skratt och lättsam stämning.


Glad Mia i ljusets sken

Kram Mia