Kolla vad min älskling överraskade mig med i morse :)


Min absoluta favorit just nu; Doften WOMEN - den är underbar!

När Anders skulle åka till Manchester i fredags så frågade han om jag ville ha nåt från Tax-free; typ en parfym eller dylikt. Jag sa att jag inte behövde något, även om min favvoparfym höll på att ta slut.

Strax före 02.00 i natt kom han hem och kröp ner bredvid mig och vi somnade sked (som vanligt).
I morse fick jag sen denna goda parfym av min darling. Han är bäst och snällast och han är MIN!

Go´natt från M

Idag är det den 19 november och det har varit en underbart vacker och solig dag. Det är lite märkligt, men inte en endaste liten snöflinga har vi fått än. Gräset är fortfarande grönt och Siljan och stranden ser ut precis som på sommaren. Som sagt, märkligt....Vintern borde vara här.
Men jag njöt i fulla drag när jag tog en lång skön promenad. Var nostalgisk och promenerade ut på Långbryggan. Det var något som jag och Anders alltid gjorde i början av vårt förhållande, när jag fortfarande bodde i Borlänge och kom upp till honom varannan helg. Alltid tog vi en sväng ut på Långbryggan, det blev liksom våran grej.
Jag stod en lång stund längst ut och bara njöt av att ha solen i ansiktet, solen som faktiskt värmde riktigt gott!


Halva Långbryggan så som den såg ut idag


Installationen "Katedralen" vid Siljans strand i Rättvik

Det har hänt mycket nytt i mitt liv den här veckan. Jag har varit i Stockholm och träffat Lina på Explorius. Jag har blivit erbjuden att bli deras representant/ambassadör för Dalarna, vilket jag känner mig väldigt hedrad över. Jobbet innebär att jag ska marknadsföra Explorius i mån av tid samt informera och intervjua svenska ungdomar som vill åka iväg som utbytesstudenter. Dvs ungdomar från Dalarna. Känns otroligt kul och spännande!

Inte nog med det. I torsdags hade jag möte med Pamela, min Latina/zumba-fitness instruktör om att bli instruktör (!) *Pirr* Jag ska hoppa på det, hoppas bara jag klarar det. Känns utmanande och pirrigt. Ska gå utbildning i januari nån gång och sen är det liksom bara "ut och köra" *gulp*

Vid 45 års ålder är man kanske inte HELT förbrukad i alla fall :)

Förra helgen var vi i Umeå och hälsade på delar av våra nära och kära. Oj vad lilla Elin har blivit stor; snart åtta månader redan. Kolla in sötnosan.


Pussgurka


Kusinerna

Ser ut som att jag ska ta promenad nr 2 för idag. Camilla ringde precis och hon vill ses och röra på sig. Hon ville gå till gymmet, men jag vet inte......har inte så stor lust med det.....Så vi prommar en sväng!

Kram så länge!
// M //
Vips så har barnen blivit stora....Det går så himla fort, åren traskar på och man märker liksom inte att helt plötsligt är dom vuxna egna "små" individer.

Häromdagen blev min "lill-kille" Emil extra vuxen, han klarade körkortet!! Så igår kväll skålade vi och firade i rosa bubbel!

Sen idag, när jag var på ICA så satt han där; i kassan och jobbade på för fullt - lite extra nu på höstlovet.

Man blir stolt som mamma att se sånt här :)


Skål min bästa !!


Full fart i kassan på ICA i Rättvik

// M //