Ok, mina jättevackra tulpaner som jag köpte förra helgen har börjat sett sina bästa dagar och är inte så vackra längre....det erkänner jag.

Men söta lilla busiga nyfikna troll Bella; Måste du äta upp "whats left of them"? :)


Jag sitter här lite fint och liksom låtsas att jag inte alls är intresserad...


Nosar lite bara....det gör väl inget?...


Nyfikenheten måste stillas! Här tar jag första tuggan och sen...började alla blad att ramla av och resten tuggade jag i mig *mums*

Du är förlåten Bella busa. Jag skulle ju ändå slänga dom :)

// M //
Är lite glad.

Den här veckan har jag fått komplimang från tre personer som jag inte träffat på länge och som jag inte heller umgås med.

Min hudterapeut sa i måndags (när jag var där på ansiktsbehandling)

"Vad smal du är, har du gått ner i vikt?"


En kille som jobbat på Teknikdalen på ett företag (men som numera är polis) och som jag inte sett på ett par år, var av en händelse på mitt jobb i veckan. Han sa:

"Vad fräsch du ser ut"


En forna vän, Maria "Bengan", som jag av en slump stötte på idag i Långbacken (visade sig att hennes pappa bor bara 100 meter från oss) sa:

"Vad har hänt med dig? Du håller ju på och försvinner"

Ja.....Jag vet inte om det beror på att det var komplimangernas dag igår (nåt nytt dom har kommit på tydligen) eller om det omedvetet har skett något hos mig ??

Man blir i alla fall glad när någon ibland uppmärksammar hur man ser ut och vågar säga det också! Det är väl inget fel i det??

Så, tack ni snälla människor!  Jag lovar att jag inte kommer att bli "stor på mig" nu även om jag kanske växte ett par centimeter för en stund :)

Kram
M