Lördag idag = härligt! Vi bestämde oss för att ta en sväng "på samhället", som det så fint heter här i Rättvik när man ska ner "på stan" :)

Vi ville både två kika på nya skor så vi knallade in på den enda skoaffären som finns här; Rättviks Sko - kort och gott. Namnet klingar kanske inte så trendigt, men faktum är att jag alltid hittar skor där. Likaså denna gång. Var ute efter någon typ av ballerinasko och hittade till slut dessa som jag tycker är både ballerina-aktiga men samtidigt lite tuffa med vristband och utsmyckningar.


Vad tycks?

Sen gick vi vidare till den ena av det två, lite mer moderna boutiqerna, "Vanilj".



Där var det inte alls meningen att JAG skulle köpa något....utan det var Anders i första hand som vi skulle kika åt. Men, naturligtvis "sprang jag på" ett par jättefina typ av träskor från "Calou Clogs". Jag har velat haft träskor i ett par års tid, men liksom inte tyckt att det har varit värt pengarna, eftersom dessa typ av träskor kostar runt 1 000 kronor. Men nu hade jag tur och fick ett par för halva priset! :)

På vägen ut råkade jag sen se en jättesöt klänning från Soya som såldes ut för bara 100 kronor så jag knep den också.


Voilá :)

Så nu känns det som att jag är lite nöjd på shoppandet för ett tag.

Lördagen känns ännu lång och ikväll ska nog jag och Anders gå på bio för att se Pirates of the Carribean 4 i 3D. Det var länge sen vi var på bio och det är alltid lika mysigt :)

Ciao, Mi@
Det är 12 maj och det känns redan som om sommaren är här! Vilken värme vi haft - runt 25 grader hela veckan. Det har ju så klart gjort att allt bara exploderat i naturen; Allt blir grönt i super-speed-fart och blommor blommar till höger och vänster. Man gick nyss och längtade efter att få se vitsipporna lysa vita på backen, men nu är dom nästan redan utblommade.


Dom slokar redan dom söta små vita...

Varför kallas maskrosor för ogräs? Jag tycker det är jättevackert när dom lyser gula i den gröna gräsmattan. För mig får dom gärna vara kvar.


Solgult "ogräs"

Häggen slog ut rejält igår och det kändes oxå i min näsa :) TROTS att jag tagit allergipiller på morgonen, så det har verkligen bara sagt "Pang"!
Men, visst är det väl så varje år? Vi tycker det går så fort och vi blir lika förvånade varje gång att vi inte hinner med det som händer i naturen och vi tycker att vi inte hinner njuta ordentligt.

Som allra härligast är det på kvällarna, tycker jag, när solen börjar gå ner, för det är då alla ljuvliga dofter kommer fram. Man kan bara vara......ute.....och andas in de goda dofterna och bara känna sig lycklig över det. På nåt vis blir det mödan värt att ta sig igenom den där långa, mörka och kalla vintern. Vi har en fantastisk årstid nu och framför oss.

Man får bara inte glömma att leva i nuet och ta in det fina som vi har omkring oss, men som vi ibland inte ser...


Dessa små blå-violetta blommor blommar just nu i vår slänt

Ta hand om er och om varandra :)

Kram // M //