Har ju varit lite i obalans de sista veckorna och känt mig lite nere så där som man kan göra ibland.... Nu vet jag i alla fall vad det beror på och det känns bra för då kan jag gå vidare utefter det liksom.

Vill idag "hissa" de få, men jättegoa vänner som jag har och som har hört av sig till mig idag och igår kväll. Ni har gett mig så mycket positiv energi och jag mår redan bättre! :)
Så, tack kära Susanne, Annelie och Gunilla som alla tre hört av sig - Gunilla, dig träffade jag ju idag; det var supertrevligt, tack för den goda lunchen.

Vill oxå hissa mina underbara lillasystrar! Tack för att ni finns och kommer med så många goda råd och kloka ord! Känns som att ni vet att jag har behövt er lite extra nu på slutet för idag har ni ringt bägge två.

Stor PUSS till er alla och tack för att ni finns! That´s all I wanna say today folks :)


Jag flankerad av de bästa systrarna i hela världen
Ja, då var det söndag igen; verkar som att jag har bloggat bara på söndagar på sistone! Hm.....Ja så blir det då & då. Ibland har man mycket skrivlust och ibland har man mindre och på slutet har jag haft lite mindre.

I alla fall så har jag, Anders och syster Pernilla spenderat söndagen på IKEA i Gävle. Det var nog bra att syster följde med för då kunde min kära sambo gå till restaurangen efter en halvtimme, ta en kopp kaffe och läsa "Svenskan"  :)  Jodå, tidningen var med!
När vi hade kollat ut vilka "Billy" hyllor vi skulle ha och noterat hyllplan och sektion, så var Anders nöjd!

Men det gick inte precis någon nöd på syster och mig; vi var naturligtvis i vårt esse och svischade runt med våra kundvagnar mellan ljusstakar, kuddfodral, lakan och gardiner. Ett och annat värmeljus åkte förstås ner i vagnen, as always, men sen hittade jag och Anders faktiskt jättebra mattor att ha nere i källaren och även en läcker tavla som vi ska ha i gästrummet, som vi nu håller på att fixa till.
Lite servetter, nya glas och en vattenkanna för 9 kronor blev det också. Lite julkort och pepparkakor slank ner även det. Tänk att det är så lätt att liksom bara slinka ner saker i den där kundvagnen :)

En av höjdpunkterna när man shoppar på IKEA är förstås den goda lunchen som nästan alltid blir det gamla vanliga, d v s Kotlettrad med ratatouille och bearnaisesås. Så, även denna gång och det var lika gott och vällagat som alltid.

En annan nyhet att inhandla på IKEA numera, till, kanske, mångas glädje och förvåning är detta:



Vi skrattade gott när vi såg denna skylt och jag bara fick lov att ta en bild :) *Ha Ha*

Pussiluss
Mis.
Söndag och mörket har precis lagt sig som en mörk matta över Rättvik och Sverige. Klockan är bara drygt 17 på eftermiddagen och nu har tiden med det eviga mörkret börjat när det känns nästan som kväll redan nu fast det egentligen bara är eftermiddag...
Fotbollsljud från TV:n och middagen är avklarad, vi smaskar godis och chips som är kvar sen igår och det infinner sig en slags olustkänsla i kroppen...Vet inte varför...Har känt den till och från de senaste två veckorna och har ingen riktig förklaring till varför. Kanske är det just detta höst- och vintermörker som påverkar mig mer än vad jag tror...Kanske är det en omedveten saknad efter människor jag jag jobbat tillsammans med i så många år, en miljö som varit mitt andra hem i 12 år...? Kanske är det saknaden av Emil som nu varit i USA i tre månader...? Kanske är det en omedveten rastlöshet som gör sig påmind - jag är ju lite av en sökare - men vad är det i så fall jag söker nu? Jag har ju allt jag kan önska i livet :) Kanske är det längtan efter en skön solsemester i fjärran land?

Nä, jag tror helt enkelt att jag bara är lite höstdeppig light och jag tror inte att jag är ensam om detta fenomen...
Men snart ska jag prata med Emil på Skype och det kommer nog att ge mig en stor positiv boost som räcker hela veckan :)

Nog om detta nu!
Kul saker som hänt i veckan: I onsdags var jag ju ledig som vanligt, regnet öste visserligen ner, men vi fick alla våra fönster putsade och dom blev superfina! (Varför har vi inte gjort det tidigare liksom?)
Sen var jag "duktig" och var och gymmade en timme med Camilla.

På torsdagen var det en hektisk dag på jobbet och jag kom inte hem förrän nästan 18. En timme senare åkte jag och Camilla ner på Zumban och shejkande loss en timme och blev jättesvettiga! Det var jättekul och Pamela, som är ledare, tog fram mig längst fram efter en kvart och där fick jag stå och dansa framför hela gruppen! Det var kul :)

I fredags var jag bjuden på afterwork-fest till mitt förra jobb och det var jättetrevligt och roligt att träffa gamla bekanta. Efter ett par timmar på kontoret med pizza & vin åkte vi ner på stan och bowlade på diskobowling. Jag öppnade med två strike och blev lite mallig, men sen danade det bara neråt...Men kul hade vi i alla fall. Sen drog gänget iväg på pub-runda downtown Borlänge och kvällen avslutades vid midnatt. Sov i Borlänge hos syster Pernilla, som också var med på festen.

Det har varit soligt och vackert väder hela helgen och vi har varit ute och promenerat både igår och idag.

Anders opererade ena knät i fredags och jag tog ledigt från jobbet för att kunna skjutsa och hämta honom och vara moraliskt stöd. Passade på att storhandla på ICA-maxi i Mora mellan varven, vilket var välbehövligt eftersom alla lager var tomma.

Oj, nu händer det saker i fotbollen, hör jag....bägge lagen får spelare utvisade, men som tur är så leder favvolaget Manchester City med 2-0!

Ciao!