"Vår" Patricia har kommit!

4kommentarer

För er som redan visste och för er som inte visste, så har idag vår utbytesstudent Patricia äntligen kommit hem till oss :)
Hon är 16 år och bor i Minnesota, USA.
Vi var uppe i ottan, typ kl 3.30 imorse och gjorde oss i ordning för avfärd mot Arlanda. Planet skulle landa strax efter kl 07.00 (!)

Förväntansfulla och glada stod vi och väntade i ankomsthallen och rätt var det var så dök hon upp! En jättesöt och positiv tjej som vi direkt föll för :)

På väg hem ville hon absolut stanna vid Dalarnas port, d v s vid den stora Dalahästen i Avesta. Sagt och gjort, så fick det bli.

Men innan dess tog vi oss en "swedish fika" i Sala.


Patricia Anders & Emil i Sala, nyfikade


Världens största Dalahäst med Emil & Patricia framför


Hästen förtjänade en stor kram, tyckte Patricia :)

Ja, nu är hon här!! :) och ska alltså bo hos oss ända fram till mitten av juni nästa år. Känns superspännande och hon är verkligen en toppentjej.

// Kram Mia//

4 kommentarer

Erik ahlman

12 Aug 2011 19:00

låter jätte bra det där asså! ser framemot att träffa henne! fina bilder :)

Gunilla

12 Aug 2011 19:28

Men va kul!

Hon kommer trivas toppenbra vid ert smultronställe med utsikt över siljan!

Kramar

Gudrun

13 Aug 2011 10:27

Hej Mia!

Halkade in på din blogg via din kommentar om Ullis snack med Gert Fylking. Läste att ni öppnat ert hem för en utbytesstudent! Vi hade Kelly från Nya Zeeland boende hos oss 09-10 när vår äldsta var i USA på ett utbytesår. Så roligt det var! Hon kom tillbaka till oss förra hösten för att bo och jobba en period. Synd att inte fler vågar ta emot en utbytesstudent för det är verkligen en ynnest att få vara med om en ung människas färd in i vuxenlivet! Kram!

Heather Lundquist

15 Aug 2011 14:26

Nejmen vad roligt!!! :))))



Kramis!!

Kommentera

Publiceras ej