Blommor i min trädgård

0kommentarer

Det är 12 maj och det känns redan som om sommaren är här! Vilken värme vi haft - runt 25 grader hela veckan. Det har ju så klart gjort att allt bara exploderat i naturen; Allt blir grönt i super-speed-fart och blommor blommar till höger och vänster. Man gick nyss och längtade efter att få se vitsipporna lysa vita på backen, men nu är dom nästan redan utblommade.


Dom slokar redan dom söta små vita...

Varför kallas maskrosor för ogräs? Jag tycker det är jättevackert när dom lyser gula i den gröna gräsmattan. För mig får dom gärna vara kvar.


Solgult "ogräs"

Häggen slog ut rejält igår och det kändes oxå i min näsa :) TROTS att jag tagit allergipiller på morgonen, så det har verkligen bara sagt "Pang"!
Men, visst är det väl så varje år? Vi tycker det går så fort och vi blir lika förvånade varje gång att vi inte hinner med det som händer i naturen och vi tycker att vi inte hinner njuta ordentligt.

Som allra härligast är det på kvällarna, tycker jag, när solen börjar gå ner, för det är då alla ljuvliga dofter kommer fram. Man kan bara vara......ute.....och andas in de goda dofterna och bara känna sig lycklig över det. På nåt vis blir det mödan värt att ta sig igenom den där långa, mörka och kalla vintern. Vi har en fantastisk årstid nu och framför oss.

Man får bara inte glömma att leva i nuet och ta in det fina som vi har omkring oss, men som vi ibland inte ser...


Dessa små blå-violetta blommor blommar just nu i vår slänt

Ta hand om er och om varandra :)

Kram // M //

Kommentera

Publiceras ej