Zumban som blev...

0kommentarer

.....skön skogspromenad i solskenet....som blev.... AfterWork med ett glas rött, lite nachochips och dejt med äkta mannen :)

Ja, torsdag är det idag vilket egentligen betyder Zumbatajm! Men idag så kändes det liksom inte riktigt ok att gå in i en trång, svettig lokal när solen tokstrålade och temperaturen steg upp mot 23 grader + (!) Notera att dagens datum är 29 september och att det då borde vara höstruggigt. Nice indeed, but there´s something wrong in the world and universe, I guess!

Efter lite vånda och beslutsångest så bestämde jag i alla fall att - Nej - någon zumba skulle det inte bli idag, trots att det är superkul och mitt "bästa", utan idag skulle det istället bli frisk luft, sol och långpromenad. Japp - hälsan själv!

När jag sedan mötte upp med Anders för att gå till bussen som skulle ta oss hem, så kom han med det urmysiga förslaget att vi skulle ta en spontan AfterWork - bara han och jag - på Pitchers som fortfarande hade uteserveringen öppen och dessutom 20% rabatt just idag!

Underbar idé och framför allt; spontan!! Me like :) Så....Mia "hälsan själv" Rosén blev nåt helt annat idag - en kvinna på 45 som satt och zippade rödvin på en torsdag... :) Ha Ha!


Skål i solskenet!


GI:n som bortblåst som ni ser, men vem bryr sig?


Hummersoppan smakade gott tyckte äkta mannen


Livskvalitet på hög nivå :)

Kram
//M//

Kommentera

Publiceras ej